Hitta certifierade företag

2016-03-22

BF9K-dagar i Norrköping och Uppsala

Lars Hammarborg föreläser om fuktkunskap i Norrköping. Foto: Anders Larsson

De första BF9K-dagarna utanför Stockholm är nu genomförda. Den 9 och 16 mars besökte BF9K Norrköping och Uppsala där BF9K-ceretifierade företag fick en sammanslagen dag med tidigare användarträffar som erbjudits i Stockholm.

Det blev två populära dagar där certifierade företag från både norr och söder åkte genom Sverige för att delta. De båda dagarna inleddes med presentation av de nya certifieringsreglerna och hur dessa ska tolkas. Jonny Hellman var också på plats från Byggvarubedömningen för att informera och visa hur deras uppdaterade hemsida nu fungerar och vad företagen kan dra nytta av.

Dagarna avslutades med att Lars Hammarborg berättade om varför kunskap om fukt är så viktigt och han visade bra och dåliga exempel från detta.

BF9K-dagarna var mycket uppskattade av deltagarna och kommer att ske löpande framöver. Detta för att erbjuda BF9K-företag som inte har möjlighet att delta på användarträffarna på kansliet att nätverka och ta del av presentationerna. • Uppdaterade certifieringsregler och bilagor

  Nya uppdaterade certifieringsregler finns nu, daterade 1 maj 2019.

  Dels behövdes en uppdatering för att anpassa från OHSAS 18001 till ISO 45001 och dels för att Sveriges Byggindustrier nu är ägare till BF9K.

  Läs mer »

 • BF9K - beprövat system för att certifiera byggföretagens verksamhet

  Ökad effektivitet, högre kvalitet och bättre lönsamhet. En certifiering enligt BF9K ger många fördelar – för den egna verksamheten, för beställare och för branschen som helhet.

  Läs mer »

+ Läs äldre nyheterBli ett BF9K-företag

Läs mer

Hitta certifierade företag